Teams 2021

• Snorkels • De Jonge Woudlopers • Ten To Nele •
De Interventie • N.E.P. • Piri Piri • Girls Just Wanna Have Fun • Iets • Ulteam
• Excuses voor het ongemak • Dames Onder Elkaar • Tilburg en de Friezen •
Bitterzoet • We houden contact • Sub Rosa

Lees hieronder wie het allemaal zijn!

Snorkels

“Ik ontdekte het scheepsjournaal van kapitein Snortega in een klooster dat uitkijkt over de zee. In de ochtend van de 16e februari 1634 legde Snortega zijn schip voor anker achter een Rücksweissrif. Dezelfde nacht nog werd hij aangevallen door piraten met fakkels. Het met fakkels in brand geschoten schip zonk op de zeebodem. 

Tien dagen later werd kapitein Snortega half bewusteloos op het strand gevonden, ’t scheepsjournaal nog in zijn onderkin geklemd. Hij beschreef daarin een wereld van vier adequate knapen – niet veel groter dan zijn duim. Niemand geloofde hem, maar weet je? Ik denk dat het verhaal van kapitein Snortega best ’s waar kan zijn…

Toe ga mee naar Snorkelland in de diepe zee en beleef de avonturen van de Snorkels mee.

De Jonge Woudlopers

Vier spelers, steeds minder jong, steeds meer  wandelend door het woud. Omdat drukte niet meer nodig is. Omdat een glas rode wijn beter smaakt in je eigen koophuis. Omdat vroeg naar bed het nieuwe uitslapen is… Behalve dit weekend….

Ten To Nele

4 jaar lang waren zij achter de schermen bij het TTN te bewonderen. Ondergedompeld in anonimiteit presteren en improviseren ze als de beste.

Maar nu is het tijd dat het doek opgaat en zij de schijnwerpers betreden. 

Deze vier gaan Ten To Nele!

De Interventie

HO! Stop! Dit is De Interventie!

Drie jaar geleden hebben wij het licht gezien en hebben we al onze verslavingen aan de kant gezet om ons volledig op theatersport te kunnen richten. Heb jij hulp nodig om van al jouw ongezonde gewoontes af te komen? Laat je dan interveniëren door deze prachtige mensenmensen.

N.E.P.

Door de COVID hebben we elkaar bijna twee jaar niet in levenden lijve gezien, maar via telepathie en telekinese hebben we het contact nooit verloren. Eens waren we bekwaam in het spelen van scènes met een heldere structuur, diepgang en gelaagde personages. Humor, ernst, alles zat er in. En onszelf blijven uitdagen, hè. Maar dat is inmiddels allemaal stilletjes verwaterd. Verwacht niet meer dan een onverstaanbaar handjepandje, miscommunicatie voor en achter de schermen en eindeloze scènes met kop noch staart.

Ten tijde van schrijven van deze tekst grijpt de genoemde pandemie nog vrolijk om zich heen, dus of we vóór het TTN in oktober het aardse contact kunnen herstellen om als vanouds op te kunnen treden, is nog maar helemaal de vraag. Zo niet: ook geen probleem, dan zullen we ons gewoon moeten blijven beroepen op het paranormale. PEACE✌🕊

Piri Piri

Wij zijn een pittig gerecht,

een melange van diverse ingrediënten.

Onze oorsprong is kip,

en ’t PiriPiri-thuishok staat in Emmen.

We staan bij het Theatersport Toernooi van het Noorden op het menu,

om culinaire hoogstandjes te serveren.

Moedig ons tomeloos aan,

dan… zullen wij er grenzeloos voor gaan!

Girls Just Wanna Have Fun

Na een pandemische break van 2 jaar zijn de Girls herenigd in de spirit van Cindy Lauper! Last minute ingevlogen, met een nieuwe Girl, zonder extra training. Want after all, Girls Just Wanna Have Fun!

Iets

Wij zijn IETS: ontstaan vanuit het niets en verschillende verenigingen. Op de foto zijn we te zien tijdens onze bijna wekelijkse trainingen (alleen bij mooi weer). Van links naar rechts: Danny, Rozemarijn, Desiree, Lia en in de verte Luc. We zijn allemaal gek op impro, het heeft wel iets, vinden wij. We kijken ernaar uit om weer op het podium te staan. Lekker spelen en andere improërs ontmoeten

Ulteam

Ulteam opent zich volledig en haalt alles uit de kast! Van glamoureuze scènes tot diepe intense emoties met een vleugje glitter. Wij staan open voor alles en iedereen!

Van links naar rechts: Ilse, Gemma, Jeroen en Suzanne

Excuses voor het ongemak

Na een coronawinterslaap van meer dan anderhalf jaar zijn wij er klaar voor: Excuses voor het ongemak! Frans, Pieternel en Willem zijn spelers van het eerste uur. Ons spel kent weinig structuur, we hebben veel lol en zorgen graag voor chaos op het podium.

Dames Onder Elkaar

‘Dames Onder Elkaar’ is terug! Met niet vier, maar zelfs vijf getalenteerde vrouwen om van te houden!

Met powervrouw Femke, Nachtegaaltje Marlijn, überhauptstormführerin Simone, stuntelige Suzanne en Evil Yvonne komen we hard. Theatersport met TIETEN!

Tilburg en de Friezen

Friezen laten Tilburgse “vrijwillig” toe in hun theatersport team.

Ben je op zoek naar kwalitatief integer spel van hoog niveau? Kijk dan vooral verder! Wij zijn net puppy’s: huppelig en blij, maar dan minder wollig. Een bij elkaar geraapt zootje van drie Fryske boys en een geïmporteerd vriendinnetje dat na maandenlang thuis zitten de lol, het enthousiasme, de knuffels en het vol overtuiging falen enorm mist.

Bitterzoet

Ze kloppen wat lucht in de bitterheid, blazen met een mierzoete wervelwind het glazuur van je tanden en laten een broodnodig fris windje waaien door hun eigen muffigheid.

Alles om te voelen dat ze leven, al is dat leven bitterzoet.

‘ ‘cause it’s a bittersweet symphony, that’s life.’

~ G.J. Groen

We houden contact

Vijf vrienden die al improviserend door het leven gaan. De roots liggen in Enschede bij Op Afroep. Na een aantal omzwervingen heeft de liefde voor improvisatie en theatersport hen weer samen gebracht. Ze zijn nu al jaren een hechte groep op en buiten het podium. Samenspel, zang, lef en de zelfverzonnen games van hun captain Anton zorgen voor out-of-the-boxscènes! 

We kijken er na dit gekke coronajaar erg naar uit weer deel te nemen aan het TTN! En wensen de nieuwe organisatoren veel plezier en succes toe! Bij voorbaat onze dank!

Sub Rosa

Wij zijn Sub Rosa, een team dat in de afgelopen tijd elkaar vooral online heeft gezien, sommige van ons ontmoeten elkaar komende zaterdag voor het eerst live! Wij zoeken niet alleen de lach, maar ook de diepere laag op en wij spelen wat u vraagt, jaja, wij heten Sub Rosaaaaaa! 🌹🌹🌹🌹🌹