Visie

Voor de Stichting staan plezier en ontwikkeling voorop bij het organiseren van het Theatersport Toernooi van het Noorden. We willen dat het TTN   staat voor mooie voorstellingen voor het publiek en dat de spelers durven te experimenteren en leren van elkaar. Om beide te bereiken streeft de organisatie naar het creëren van een sfeer tijdens het toernooi dat een ‘huiskamergevoel’ oproept, waardoor zowel het publiek als de spelers een mooie tijd hebben!

De opzet van het toernooi verschilt van anderen doordat alle teams zo veel mogelijk speeltijd wordt gegund, er ‘kootsjes’ aanwezig zijn voor alle teams indien ze daar gebruik van willen maken en ook voor de rechters geldt dat ze een iets andere insteek nemen dan gebruikelijk.

Rechters bewaken natuurlijk het verloop van de voorstellingen en beoordelen de scenes zo objectief mogelijk. Zij zijn er ook voor de spelers. Op het TTN proberen rechters namelijk zo veel mogelijk bij te dragen aan de ontwikkeling van teams op het toernooi zelf. Dit doen zij door middel van constructieve feedback en teams uit te dagen indien nodig.

Kom kijken en hopelijk word jij net zo enthousiast als de spelers en bel je na het TTN de dichtstbijzijnde theatersportvereniging om ook lekker te gaan improviseren. Want dat kan in het Noorden!